• Image 1
Voor al uw BBQ benodigdheden kijk op
Keurslager
Keurslager

Over ons


Springkussen Zwolle huren is onderdeel van Stip Entertainment. Stip Entertainment is dé specialist in de verhuur van springkussens, clowns, steltlopers, kindershows, straattheater en andere attracties.


Springkussen Zwolle huren is gespecialiseerd in het verhuren van springkussens en attracties voor kinderen en volwassenen. Voor bedrijven, particulieren, verenigingen en instellingen.

Springkussen Zwolle huren is meer dan 10 jaar actief in de attractiewereld. Door onze ruime ervaring met de verhuur van springkussens en de organisatie van kinder evenementen, kunt u rekenen op goede, nette en mooie springkussens en attracties.

Omdat wij alle springkussens, glijbanen, sport en spel activiteiten en attracties in eigen beheer hebben, kunnen we scherpe prijzen garanderen. Ook is het een belangrijk voordeel bij grote evenementen. U heeft slechts één aanspreekpunt voor de verschillende activiteiten. Hierdoor nemen wij u veel werk uit handen. Bent u opzoek naar entertainment en ballonnendecoraties? Kijk op www.stipentertainment.nl of www.clownzwolle.nl.

Namens Springkussen Zwolle huren

Stephan Keijl