• Image 1
Voor al uw BBQ benodigdheden kijk op
BBQ en catering
BBQ en catering

Springkussen


Wilt u een springkussen uit Zwolle huren?


Springkussen huren in Zwolle?
Wil je een springkussen huren in Zwolle? Dan ben je bij Springkussen huren Zwolle aan het goede adres. Wij bieden mooie springkussens uit Zwolle voor groot en klein. Deze springkussens zijn ook leuk te combineren met zeskamp spellen, een stormbaan en andere attracties uit Zwolle. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op. We staan je graag te woord via de telefoon of mail.

 

Springkussen laten bezorgen in en rond Zwolle?
Wil je het springkussen laten bezorgen in Zwolle? Dat is zeker mogelijk. In overleg bepalen wij samen een moment die voor ons beide uitkomt. Het tarief voor het bezorgen is €25,- excl BTW. Jullie moeten hem dan zelf opzetten. Wil je ook dat wij hem opzetten? Geen probleem! Voor €55,- excl BTW bezorgen en plaatsen wij het springkussen. Later halen wij deze weer op. Zo heeft u er geen omkijken naar. Zorg dan wel zelf voor toezicht.

Veiligheid van de springkussens van Springkussen Zwolle huren.
Al onze springkussens zijn gekeurd en voldoen aan alle veiligheids eisen. Wij leveren het certificaat bij het springkussen, opzetinstructies en de regels. Zorg zelf dat het springkussen volgend de richtlijnen wordt geplaatst. Toezicht is erg belangrijk. Dus wij raden dit sterk aan. Heb je vragen over de veiligheid en regels? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord. Spelen op een springkussens is super veilig, zolang jij je maar aan de regels houdt.